• ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ
    T.O.P EXTERMINATORS OF PEST
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    Βοηθούμε το σπίτι και ο χώρος εργασίας σας να παραμένουν απαλλαγμένα από επιβλαβείς οργανισμούς.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιήτε στον τομέα της πρόληψης και καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων. μπορούμε να βρεθούμε σε όλη τη Κύπρο, 24 ώρες την ημέρα, για να εξασφαλιστεί ότι το σπίτι και ο χώρος εργασίας σας παραμένουν απαλλαγμένα από επιβλαβείς οργανισμούς.

Αναλαμβάνουμε πρόληψη / καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων, και την υγεία και ασφάλεια προς τις βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, τη βιομηχανία ξενοδοχείων, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, δήμους, γεωργικές επιχειρήσεις, κτηματομεσήτες και ιδιωτικές κατοικίες.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και πλήρως ενημερωμένο απο εκθέσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια και την καταπολέμηση των τρωκτικών και εντόμων, το προσωπικό μας είναι ετοιμο να εξασφαλιστεί ότι το σπίτι και ο χώρος εργασίας σας παραμένουν απαλλαγμένα από επιβλαβείς οργανισμούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Ψεκάζουμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας για την πρόληψη / καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων. 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι εφαρμόγες ψυχρής εκνέφωσης και ψεκασμού χαμηλής πίεσης είναι οι δυο τρόποι απολύμανσης κατα των ιών ηπατίτιδας,AIDS,βακτηρίων,μυκήτων.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΦΙΔΙΩΝ

Για την απώθηση φιδιών έχουμε τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα που θα απωθήσουν τα φίδια από τον χώρο σας

ΑΠΩΘΗΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

Αναλαμβάνουμε πρόληψη / καταπολέμηση  των τρωκτικών στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. 

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ

Οι τεχνικοί μας θα τοποθετήσουν ακίδες,δίχτυα, και κάποιες φορες ειδικό τζέλ ώστε να απωθήσουν ή να αποκλείσουν την είσοδο των πτηνών σε μπαλκόνια και γενικότερα σε χώρους που συχνάζουν τα πτηνά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Drop us a line

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ